Strand Resort Ouddorp Duin 258 woningen direct aan zee

Aan de zonzekere en aangename kust van Goeree-Overflakkee is Strand Resort Ouddorp Duin gerealiseerd. Een ontwikkellocatie die uitgegroeid is tot de leukste plek om te stranden!

Bekijk video
image image image image image image image

Aan zee tussen duinen en kreken

Direct aan het strand en in nieuw gevormde duinen is Landal Strand Resort Ouddorp Duin ontwikkeld! Het is de een ontwikkeling binnen de ontwikkellocatie ‘Ouddorp Duin’. De 258 recreatiewoningen zijn gelegen aan zee en te midden van een landschap met duinen en kreken. De vrijstaande woningen hebben ieder een uniek karakter en ligging. De ontwikkeling onderscheidt zich duidelijk van andere projecten in de markt! Naast de onder architectuur ontworpen recreatiewoningen beschikt Strand Resort Ouddorp Duin over een naastgelegen veelzijdig centrumgebied met onder ander een restaurant, een indoor speelhal, een supermarkt en een zwembad. Een plek voor jong en oud, en met voor ieder wat wils.

Ontwikkeling - Realisatie
2015-2019
Kenmerken
258 woningen op 17 hectare
Typen
woningen voor 4 tot 24 personen
image

Spelen met de duinen

Het landschap vormt de basis van het ontwerp. Duinen, kreken en (duin)vegetatie komen terug in het ontwerp van de locatie en de woningen. Zo is het spelen met hoogtes en aangelegde duinheuvels om de woningen een onderdeel van het ontwerp geweest. Het interieur van Strand Resort Ouddorp Duin sluit optimaal aan bij de omgeving. Zo spreken de woningen bij het strand tot de verbeelding met veel licht. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en duurzame materialen. De woningen bieden comfort en luxe. Je ervaart een optimaal vakantiegevoel. De zilte lucht kun je proeven!