Ridderstee Ouddorp Duin 104 luxe vrijstaande woningen

Prachtige duinen, mooie bomen en water zijn landschappelijke elementen uit de omgeving waarop project Ridderstee is geïnspireerd. De ontwikkellocatie vinden we aan de Noordzeekust in de plaats Ouddorp. 

Bekijk video
image image image image image image image image

Droomplek aan zee

Op loopafstand van het strand en te midden van een schitterend duinrijk landschap is Ridderstee Ouddorp Duin gerealiseerd. Het Ridderstee park bestaat uit 104 vrijstaande vakantiewoningen met een eigentijds ontwerp en een stijlvolle uitstraling. Het is een droomplek aan zee! 
De woningen zijn ontwikkeld met veel aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Ze zijn in het landschap aan kreken en duinen gesitueerd met oog voor ruimte, bezonning en uitzicht. Door de grote raampartijen van de woningen ervaar je een optimaal binnen-buitengevoel! 
Naast het exterieur sluit ook het interieur van de woningen perfect aan bij de beleving van Ridderstee Ouddorp Duin. Van een stijlvol ingerichte woonkamer tot een luxe keuken met kookeiland. Het ruime terras van de woningen is voorzien van een uniek membraandoek en biedt de mogelijkheid voor een ultiem ontspanmoment. Ridderstee Ouddorp Duin, is een plek waar genieten en beleven centraal staat!

Ontwikkeling - Realisatie
2018-2021
Kenmerken
104 luxe vrijstaande woningen op 9,5 hectare
Typen
woningen voor 6, 8 en 10 personen
image

Duurzame keuzes

Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop in de keuze van de materialen voor de Ridderstee woningen. In samenwerking met een een landschapsarchitect en een bouwkundig architect is er voor gekozen met duurzame materialen te werken om de woning het beste tot zijn recht te laten komen in een landschappelijke omgeving. Zo is er voor de houten gevelbekleding en de vlonders gekozen voor duurzaam FSC-hout. De woningen hebben geen gasaansluiting en er wordt gebruik gemaakt van groene stroom door de aanwezigheid van een veld zonnepanelen dat pal achter het park is gelegen. Kortom, Ridderstee Ouddorp Duin staat voor een duurzaam karakter!