Ouddorp Duin voorzieningen centrumgebied

Het levende hart van ontwikkelgebied 'Ouddorp Duin' is het gezellige strandplein met voorzieningen. Het is de leukste plek om te stranden! Waar genoeg te beleven valt voor jong en oud.

Bekijk video
image image image image image image

Moderne voorzieningen

Omringd met duinen en direct aan de kust zijn de voorzieningen van ‘Ouddorp Duin’ gerealiseerd. De moderne centrumvoorzieningen zijn gelegen op een centraal plein en ademen een ultiem strandgevoel uit. Diverse winkels, een restaurant met speelduin, een zwembad, een strandtheater, een ijssalon en een binnenspeeltuin zijn een aantal voorzieningen die te vinden zijn in het centrumgebied. Het exterieur en interieur van de voorzieningen sluit perfect aan bij de omgeving en de verblijfsmogelijkheden van Ouddorp Duin, terwijl ze toch een eigen identiteit uitstralen.

Ontwikkeling - Realisatie
2015 – 2016
Kenmerken
Binnenzwembad, speelhal, supermarkt, strandtheater, restaurant, ijssalon, klimduin, fietsverhuur, funshopping, strandplein, parkeervoorzieningen
image

Praktisch én plezierig

In het ontwikkelproces is naast een stuk beleving rekening gehouden met aspecten als ruimte, kwaliteit, capaciteit en functionaliteit. Denk hierbij aan voldoende capaciteit om te parkeren en genoeg ruimte voor wandelaars of om een strandfestival te organiseren. En wat te denken van het nuttigen van een zomers drankje op een terras? Terwijl de kinderen spelen op de naastgelegen speelduin. Dat is praktisch én plezierig tegelijkertijd.
Tenslotte, is er gedacht aan duurzaamheid. Denk hierbij aan de keuze voor duurzame materialen, daken die voorzien zijn van sedum en een zwembad die verwarmd wordt door zonnepanelen. Het betreft een ontwikkeling met een duurzaam karakter.