Strand Resort Nieuwvliet-Bad 194 woningen met Zeeuws karakter

De zilte zeelucht en het geluid van de golven… op slechts enkele minuten lopen van de prachtige Zeeuwse kust ligt ‘Strand Resort Nieuwvliet-Bad’.

Bekijk video
image image image image

Authentiek Zeeuws karakter

In Zeeland op loopafstand van het strand ligt ‘Landal Strand Resort Nieuwvliet-bad’. Een vakantiepark met 194 royale vakantiewoningen gerealiseerd in een typisch authentiek Zeeuws landschap. Ruime woningen met een warme uitstraling en een functioneel modern interieur. Strand Resort Nieuwvliet-bad is ontwikkeld door het team van Otium Gebiedsontwikkeling in samenwerking met Ballast Nedam. Naast ruime vakantiewoningen beschikt het park over een centrumgebied waar genoeg te beleven valt voor jong en oud.

Ontwikkeling - Realisatie
2011 - 2015
Aantal woningen
193 woningen, 15 hectare
Typen
Woningen van 4 tot 22 personen
image

Recreatie en natuur

Strand Resort Nieuwvliet-bad is ontwikkeld met als doel een ultieme strandbeleving te creëren voor het hele gezin. West Zeeuws Vlaanderen stond op de vooravond nieuwe impuls te geven aan ‘Recreatie en Natuur’. Met Landal Strand Resort Nieuwvliet-bad is invulling gegeven aan het inmiddels immens populaire gebied. Geniet van een dagje strand, ontdek diverse diersoorten en maak een wandeling door het duinrijke landschap. De locatie is de perfecte uitvalbasis voor de hele familie.