Nieuwvliet-Bad voorzieningen centrumgebied

Het centrumgebied van ‘Landal Strand Resort Nieuwvliet-bad’ beschikt inmiddels over diverse voorzieningen voor een fijne en onbezonnen vakantie aan de Zeeuwse kust. 

Bekijk video
image

Respect voor de omliggende natuur

In Nieuwvliet-Bad zijn voor de recreant verschillende centrumvoorzieningen gerealiseerd, zoals een binnenzwembad, een supermarkt, een speelhal, een restaurant en fietsverhuur. Buiten zijn een speelplein en parkeervoorzieningen gesitueerd. Het is genieten van de omliggende natuur en de ontspannen sfeer. Kwaliteit, diversiteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers geweest in de realisatie van de voorzieningen. Respect en bewustwording van de omliggende natuur zijn op leuke en stimulerende wijze verwerkt in de uitwerking van de centrumvoorzieningen. Zoals bijvoorbeeld een houten trekvlot over het water en de mogelijkheid om heerlijk te ravotten op de waterspeelplaats. 

Realisatie
2012
Kenmerken
Binnenzwembad, supermarkt, speelhal, restaurant, fietsverhuur, speeltuin, trekvlot, parkeervoorzieningen
image

Een onbezorgde vakantie

Ontdek in en rondom het centrumgebied van 'Landal Strand Nieuwvliet-bad' de vele faciliteiten voor jong en oud. Neem een duik in het zwembad en proef heerlijke gerechten in het restaurant. Kom klimmen in de speeltuin, gooi een hengeltje uit in de kreek en ontdek de attributen op de waterspeelplaats. Kortom, eindeloos speelplezier! Ervaar het gevoel van een onbezorgde vakantie met de voorzieningen van Landal Strand Resort Nieuwvliet-bad.